Gayemiz birlikte daha kaliteli bir eğitime yolculuk

23.12.2018 168

2023 Eğitim Vizyonu Paylaşım Toplantısı´nda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul´da görev yapan okul müdürleriyle bir araya geldi.

Etkinlikte öğretmenlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk, liderin strateji kurup yepyeni bir paradigma yaratıp çığır açtığını, yöneticinin ise yeni durumlara ilişkin taktik geliştirip kurumu yenilediğini anlattı.

İdarecinin ise operasyon düzeyinde gelen evrak, giden evrak takibi yaptığını belirterek, "Muhakkak kendimizi dönüştürmeniz lazım. Biz okul lideri olmak istiyoruz. İdareci kategorisindeyseniz, okulunuz sizden önce ve sizden sonra çok büyük bir değişiklik yaşamaz. Siz olmasaydınız o okulda başka biri yönetici olsa ne değişirdi? Ne kaybederdi o okul, çocuklar nasıl bir zarar görürdü, veliler nasıl bir sıkıntıya girerdi? Bunun yanıtını bulmak zorundasınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/egitim/2018/12/20/milli-egitim-bakani-selcuk-gayemiz-birlikte-daha-kaliteli-bir-egitime-yolculuk