75. Yıl İlkokulu

Vizyon: BIZ; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için VARIZ.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı,laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen okuyan,soran,araştıran,düşünen,düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden,başkalarının düşüncelerine saygı duyan,aldığı sorumlulukları yerine getiren,vatanını ve bayrağını seven,Türk kültürüne,örf ve adetlerine sahip çıkan,paylaşabilen bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-12:10 13:00-14:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://islahiye75yililkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. GENÇLİK CAD. 75.YIL İLKÖRETİM OKULU NO: 39 İSLAHİYE / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İLİMİZE 86 KM UZAKLIKTADIR.